zondag 20 september 2009

3..2..1.. launch SocialMedia²!

Internetrevolutie
Het is zover.. SocialMedia² is gelanceerd! Sinds het ontstaan van het world wide web zo'n 15 jaar geleden, is er voor het eerst een echte internetrevolutie aan de gang. De sociale media en web2.0 luiden het nieuwe internet tijdperk in. Surfers over de ganse wereld én van alle leeftijden zijn op één of andere manier met elkaar verbonden, van kookclubs tot wijnkenners, van festivalorganisatoren tot politici. Op slechts vijf maanden tijd heeft Facebook maar liefst 100 miljoen nieuwe leden bijgekregen, waardoor de teller nu op +300 miljoen leden staat (lees meer...). Ook Twitter kent de afgelopen maanden een explosieve groei, met 45 miljoen bezoekers in juni, vijftienmaal meer dan een jaar geleden (lees meer...).

Wantrouwen
Critici en bedrijven hebben steeds wantrouwig tov internet en zijn mogelijkheden gestaan. Vandaag is het tegendeel bewezen... internet communicatie is dé prioriteit binnen de communicatiestrategie van alle (gezonde) bedrijven. Dit geldt voor de grootste multinationals tot de kleinste eenmanszaken. Wie niet of te laat op de trein springt, verliest het sowieso van de concurrentie.

Kansen
Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen is onontbeerlijk, zowel voor het bedrijfsleven als voor je persoonlijk netwerk. Elk extra contact verbreedt immers je netwerk en vergroot de kans op extra opportuniteiten. Die keuze ligt 100% bij jezelf. Op SocialMedia² kan je terecht voor de laatste social media weetjes en tips. Facebook, Netlog, Twitter, YouTube, Google, Web2.0, Iphone apps, Network games, Viral Marketing, RSS, .. het komt allemaal aan bod. Feedback altijd welkom! Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten